Σαμαράς: «Φίμωσε» τους βουλευτές για να ξαναπεί τα ίδια!

13:42 5/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Κάνει ότι δεν... καταλαβαίνει τι έχει συμβεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αντί να απολογηθεί για την πολιτική του που οδήγησε το κόμμα του σε μια οδυνηρή εκλογική ήττα, αντί να παραιτηθεί και να ζητήσει να ανοίξουν οι διαδικασίες διαδοχής, αποφάσισε να λάβει μόνο ο ίδιος τον λόγο με μοναδικό σκοπό να πει ξανά τα ίδια!

Ο κ. Σαμαράς

ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι παρέλαβε ένα χάος και παρέδωσε χώρα, θυμίζοντας κάτι από Γιώργο Παπανδρέου.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για εκείνους που μας κατηγόρησαν για εκστρατεία φόβου. Ο καθένας σήμερα καταλαβαίνει ότι είναι άλλο να εκφοβίζεις τον κόσμο και άλλο να προειδοποιείς για υπαρκτούς κινδύνους», πρόσθεσε, «ξεχνώντας» ότι τις κατηγορίες αυτές του τις επιρρίπτουν πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος του οποίου ηγείται.

«Η ύψιστη προτεραιότητα αυτής της παράταξης είναι το συμφέρον της Ελλάδας. Από τη θέση της αντιπολίτευσης θα στηρίζουμε ό,τι είναι σωστό και θα στηλιτεύουμε ό,τι είναι λάθος. Αυτό να γίνει ξεκάθαρο. Πριν δυόμιση χρόνια παραλάβαμε χάος και πριν δέκα μέρες παραδώσαμε χώρα. Βγάλαμε τη χώρα από την κρίση κι ας μην το αναγνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι. Δεν θα γίνουμε μικρόψυχοι και θα βάλουμε πλάτη για να βγει η χώρα από την κρίση».

«Αυτό κάναμε και πριν το 2012, όταν ήμασταν αντιπολίτευση, γεγονός που δεν μας εμπόδισε να κερδίσουμε τις εκλογές. Η εποχή που ο λαϊκισμός ήταν για τους έξυπνους και η υπευθυνότητα για τα κορόιδα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Θυμηθείτε ένα κόμμα που το 2009 νίκησε με 44% με εκείνο το αλησμόνητο σύνθημα ότι «Λεφτά Υπάρχουν». Μόλις 4 χρόνια πέρασαν και το κόμμα αυτό έχει σαρωθεί από τις εξελίξεις. Δεν σας λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ίδια τύχη. Σας λέω μόνο ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές του λαϊκισμού», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα