«Σαφάρι» της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει βγει από νωρίς το πρωί η Τροχαία για να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Θεσσαλονίκης θέλοντας να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους, προέβησαν σε αφαίρεση πινακίδων διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων, ενώ ακόμη «σήκωσαν» και ορισμένα από αυτά.

Όσον

αφορά στα ταξί, σύμφωνα με το thestival απομακρύνουν ορισμένα από τις πιάτσες, ώστε να μην δημιουργείται κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Την περασμένη Παρασκευή, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μαδεμλής, διέταξε εισαγγελική παραγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαδεμλής, κάλεσε με έγγραφό του την Τροχαία Θεσσαλονίκης να διενεργήσει περισσότερους ελέγχους στο κέντρο της πόλης, καθώς η κατάσταση που επικρατεί με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, με την κατάληψη του οδοστρώματος από διάφορα αντικείμενα ιδιοκτητών καταστημάτων ή περιπτέρων και από την ρύπανση των ταξί, είναι χαώδης.

O προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών της συμπρωτεύουσας κάλεσε ακόμη την Τροχαία να βεβαιώσει κάθε αξιόποινη πράξη, εάν δεν εφαρμόζεται ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, με διοικητικά πρόστιμα και αν το απαιτεί η περίσταση να περνά σε περαιτέρω ενέργειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα