Ρόδος: Άρπαξε δυο τσάντες σε λίγα λεπτά αλλά συνελήφθη

Όσο γρήγορος ήταν ο νεαρός τσαντάκιας που άρπαξε τις τσάντες δυο ανυποψίαστων γυναικών σε διάφορες περιοχές της Ρόδου, άλλο τόσο γρήγοροι αποδείχθηκαν και οι... αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού που κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Με το μηχανάκι που οδηγούσε, ο 29χρονος Έλληνας πλησίασε αρχικά μια 45χρονη πεζή γυναίκα στην πόλη της Ρόδου και της άρπαξε την τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Πριν προλάβει εκείνη να αντιδράσει, έφυγε με ταχύτητα με κατεύθυνση προς την Ιαλυσό όπου λίγα λεπτά αργότερα χτύπησε

για δεύτερη φορά. Θύμα του ήταν μια 52χρονη οδηγός που καθόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα, αλλά ο δράστης της την απέσπασε χρησιμοποιώντας βία. Ο χρόνος που έχασε, όμως, αποδείχθηκε πολύτιμος για τους αστυνομικούς που τον πρόλαβαν πριν απομακρυνθεί και του φόρεσαν χειροπέδες. Αφού αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τα δυο θύματά του, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες αρπαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα