«Ρινγκ» το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Σε αγώνα μποξ μετατράπηκε σήμερα μια δικαστική διαμάχη στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Αντίδικοι ήταν ένας 45χρονος και η 36χρονη σύζυγός του. Ο άνδρας διατηρούσε παράλληλη σχέση με την 19χρονη κόρη της συζύγου του από τον προηγούμενό της γάμο.

Μάλιστα, την είχε αφήσει και έγκυο, την ώρα που οι δυό τους συζούσαν με την μητέρα της 19χρονης και γυναίκα του άνδρα, αλλά και άλλα τρία παιδιά.

Όπως αποδείχθηκε, ο 45χρονος χτυπούσε τη γυναίκα του, ενώ διατηρούσε σχέση και με την κόρη της για πολύ καιρό. Όταν η 36χρονη γυναίκα πήρε τα παιδιά της και πήγε να

μείνει με τη μητέρα της, η 19χρονη κόρη αντέδρασε κι επέστρεψε στο σπίτι του πατριού – εραστή της. Η μητέρα της πήγε να τους βρει, όμως τότε έμαθε την σοκαριστική αλήθεια. Ο άνδρας της αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε με την κόρη της, αλλά και το γεγονός πως την έχει αφήσει έγκυο.

Η 36χρονη πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια και σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Όταν κλήθηκε να καταθέσει η κουνιάδα της γυναίκας, ο 45χρονος ...ξέφυγε και της είπε πως θα κάνει το ίδιο και στο δικό της παιδί. Τότε αυτή του έριξε μια μπουνιά, ενώ στο ...παιχνίδι μπήκε και ο άντρας της, ο οποίος κυριολεκτικά του έσπασε τα μούτρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα