Ραντεβού Παπουτσή με Πρυτάνεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Συνάντηση με τους πρυτάνεις Ανωτάτων Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αθήνας, είχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν οι κινητοποιήσεις για τον εορτασμό της 17ης Νοέμβρη. Ο Χρήστος Παπουτσής, ζήτησε από τους εμπλεκόμενους φορείς τη συμβολή τους στη μαζική συμμετοχή των πολιτών και την περιφρούρηση της πορείας που θα πραγματοποιηθεί.

Από την πλευρά των Πρυτανικών Αρχών συμμετείχαν

ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σίμος Σιμόπουλος, η Αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Τόνια Μωροπούλου, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχάλης Τσινισιζέλης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ο Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόρης Τσάλτας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού κ. Κωνσταντίνος Φεγγέρος.

Το παρών ακόμα έδωσαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γρηγόριος Μπαλάκος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ιωάννης Λιούκας καθώς και επιχειρησιακοί παράγοντες, όπως και εκπρόσωποι των εισαγγελικών αρχών.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Παπουτσής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους.

Όλοι μας, ο καθένας από το χώρο ευθύνης του, πρέπει να συμβάλουμε για τη μαζική και ειρηνική συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα