«Πυρετός» στη Λάρισα για υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές

«Κλείνουν» σιγά-σιγά οι συμμετοχές-υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο των Λαρισαίων. Η δημοτική παράταξη «Πόλη του αύριο» της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε τη συμμετοχή της στις εκλογές με ή χωρίς τον κ. Κ.Τζανακούλη, ενώ, παράλληλα, φημολογείται και η κάθοδος της κ. Ρ.Καραλαριώτου.

Ο κ. Ντ.Διαμάντος, έχει από καιρό, δημιουργήσει την παράταξή του «Νέ@

Λάρισα», έχει προαναγγείλει το συνέδριό της και διεκδικεί σθεναρά το δημαρχιακό θώκο.

Το Κ.Κ.Ε. και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ετοιμάζονται, σίγουρα, να συγκροτήσουν τις κομματικές τους παρατάξεις, ενώ στο κεντροαριστερό προσκήνιο η πολύμηνη και έρπουσα συζήτηση μεταξύ των παρατάξεων «Λαρισαίων Πόλις», «Ενωτική Πρωτοβουλία» και «Πράσινη Πόλη», και οι τελευταίες, απαράδεκτες μεθοδεύσεις των οδηγούν σε αδιέξοδους ατραπούς και σε επιλογές που έρχονται να ακυρώσουν ή να περιορίσουν την εμβέλεια της αρχικής απόφασης, για τη δημιουργία μιας μεγάλης ενωτικής παράταξης, όπως διαβάζουμε στο larisanews.

Τέλος, ο κ. Έ.Νασιώκας, πρώην βουλευτής και υφυπουργός Υγείας & πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, μοναχικά δρώντας κι αγνοώντας τους παλιούς του συντρόφους, αναγγέλλει την πρόθεσή του να διεκδικήσει κι αυτός το δημαρχιακό θώκο, όπως διαβάζουμε στο larisanews.

Keywords
Τυχαία Θέματα