Πυρά Αμβρόσιου κατά πάντων

09:43 7/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Στην αντεπίθεση περνά ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε για την παρουσία του και τις δηλώσεις στην κηδεία του τελευταίου ισοβίτη Χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή.

Με επιστολή του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά και κατά των πολιτικών αρχηγών.

Στρέφεται εναντίον του Μίμη Ανδρουλάκη που αρνήθηκε, όπως σημειώνει, να λάβει μέρος στην ορκωμοσία

της Βουλής επειδή στην αίθουσα παρίσταντο βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο Αμβρόσιος στρέφεται εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια επειδή αρνήθηκε να συμπεριλάβει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και εναντίον των Αντώνη Σαμαρά και Eυάγγελου Βενιζέλου τους οποίους κατηγορεί για «έλλειμμα δημοκρατίας».

Στρέφεται επίσης εναντίον της Αλέκας Παπαρήγα, «που απαγορεύει στο ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο στο ΚΚΕ».

Εξαπολύει επίσης πυρά κατά της Μαρίας Ρεπούση διερωτόμενος: «Γιατί άραγε είναι επικίνδυνοι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής και δεν είναι εξ ίσου επικίνδυνη και η Ρεπούση με τις ανατρεπτικές της ιδέες;» και αναφέρει ότι «στην αληθινή δημοκρατία όλοι ανεξαιρέτως χωράνε. Και οι κόκκινοι και οι πράσινοι και οι γαλάζιοι, καθώς επίσης και οι κατακόκκινοι και οι καταπράσινοι και οι καταγάλανοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα