Πτώση αεροπλάνου: Δύο διάσημοι τραγουδιστές ανάμεσα στα θύματα (photos)

Δύο τραγουδιστές της όπερας του Ντίσελντορφ, ο μπάσος βαρύτονος Όλεγκ Μπρίγιακ 54 ετών και η κοντράλτο Μαρία Ράντνερ 33 ετών,…

Ο διάσημος βαρύτονος της Οπερας του Ντίσελντορφ επέστρεφε στην πατρίδα του έπειτα από παράσταση που είχε δώσει στο Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης.

Μαζί του στη μοιραία πτήση ήταν και η Γερμανίδα μέτζο-σοπράνο Μαρία Ράντνερ, η οποία επέστρεφε στη Γερμανία μετά την παράστασή της στο Gran Teatre del Liceu συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και το γιο της.

Η Οπερα της Βαρκελώνης

με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των δύο τενόρων οι οποίοι χάθηκαν, δύο μόλις ημέρες μετά το επιτυχημένο τους κοντσέρτο στο Gran Teatre del Liceu. Μάλιστα, σε ένδειξη πένθους, η σημαία στο κτίριο της Οπερας στον διάσημο δρόμο La Rambla κυματίζει μεσίστια.

Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαινε και η σύζυγος του προέδρου της ERC (Esquerra Republicana de Cataluny). Πρόκειται για το αριστερό αποσχιστικό κόμμα το οποίο μάχεται για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας από τη μητέρα Ισπανία. Η Οριόλ Χουνκιέρας, σύζυγος του Λουίς Χούνκα, σύμφωνα με την El Mundo, ταξίδευε στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους, ενώ την επιβίβασή της στο Airbus επιβεβαίωσε και το κόμμα ERC, εκφράζοντας τη θλίψη του για μία από τις σημαντικότερες παρουσίες του κόμματος.

Η λίστα των επιβατών της μοιραίας πτήσης δεν έχει πάντως ακόμα επισημοποιηθεί.

Συνολικά 67 Γερμανοί μεταξύ των οποίων δύο μωρά και 16 έφηβοι που επέστρεφαν από σχολική ανταλλαγή με ισπανούς μαθητές επέβαιναν στο μοιραίο αεροπλάνο Airbus A320 που έπεσε στις Νότιες Άλπεις, όπως ανακοίνωσε η Germanwings.

Keywords
Τυχαία Θέματα