Προβλήματα από τη συνεχή βροχόπτωση στη Σκιάθο

17:42 9/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Δεκάδες είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς βροχοπτώσεις που έπληξαν το νησί της Σκιάθου από τα ξημερώματα της…

Σπίτια πλημμύρισαν στην οδό Παπαδιαμάντη, ενώ χώματα έπεσαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Ο Δήμος ζητά τη συνδρομή της Περιφέρειας για αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να σταματήσουν να δημιουργούνται προβλήματα.

«Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν σε ορισμένες κατοικίες στις περιοχές Αγ. Παρασκευής και

Τρούλου, που ωστόσο αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς για να λυθεί το πρόβλημα πρέπει να γίνει έργο και ο Δήμος ζητά τη συνδρομή και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επειδή η βροχή κράτησε μέρες, τα χώματα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το νερό, που έβγαινε στην οδό Παπαδιαμάντη, ως φυσική απόληξη, καθώς κατεβαίνουν τα νερά από το βουνό, μεταφέροντας κλαριά και φερτές ύλες, με αποτέλεσμα να φράζουν τα φρεάτια», περιέγραψε την κατάσταση ο κ. Γιαννίτσης, μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5».

Η επαρχιακή οδός, τόνισε, επιβαρύνεται, καθώς συγκεντρώνει το νερό από διάφορους κάθετους αγροτικούς χωμαδρόμους, που κατεβάζουν κλαδιά, χώμα και φερτές ύλες.

Ο αντιδήμαρχος, τέλος, ανέφερε ότι στο νησί υπάρχουν αγροτικοί δρόμοι μόνο με χώμα και όταν βρέχει για μέρες, δημιουργούνται μεγάλα κανάλια και πρέπει τα συνεργεία του Δήμου να εργάζονται συνέχεια, όπως έγινε και από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

Πηγή: magnesianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα