Πρώτο τεστ θετικό για Εθνική κόντρα σε Σλοβενία

Πετυχημένο παρά το τελικό 1-1 ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη Σλοβενία, ενόψει Euro 2012.

Ρόλο καθαρόαιμου αμυντικού χαφ επωμίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης,

βλέποντας τις… πλάτες των Γιάννη Μανιάτη, Γιώργο Καραγκούνη, ενώ τον μοναδικό προωθημένο, Φάνη Γκέκα, πλαισίωσαν από τις πτέρυγες οι Σωτήρης Νίνης (δεξιά) και Γιώργος Σαμαράς (αριστερά).

Από την άλλη ο Στογιάνοβιτς παρέταξε τους Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα τους Μπρέτσκο, Σούλερ, Σέζαρ, Τζόκιτς, ενώ οι Κούρτιτς – Ραντοσάβλιεβιτς ανέλαβαν μπροστά τους την αναχαίτιση των ελληνικών επιθέσεων. Πίσω τέλος από τον Μάταβτς ο οποίος αποτέλεσε την αιχμή του σλοβένικου δόρατος, βρέθηκαν οι Ζβρσιτς (αριστερά), Κιρμ (δεξιά) και Σίσιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Δείγματα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις του «γαλανόλευκου» συγκροτήματος αποτύπωσαν με το καλημέρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Κουφστάιν (η καλή κατάσταση του οποίου συνέβαλε σε αυτό) οι διεθνείς μας, αφού βέβαια χρειάστηκαν το απαιτούμενο αναγνωριστικό πεντάλεπτο για να βρουν τα πατήματά τους. Ο Χαλκιάς βέβαια χρειάστηκε το… κατιτί του παραπάνω καθώς στις πρώτες φάσεις έδειξε τρακαρισμένος, ωστόσο όσο έγραφε το χρονόμετρο τόσο ανέβαινε η αυτοπεποίθησή του.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα