Προσγειώστε αυστηρότητα και απαιτήσεις με οσμή ευελιξίας!

Η σοβαρή και μεθοδική Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει το τέμπο της ημέρας, κουμαντάροντας με γήινο και συγκεκριμένο τρόπο, όσα ανορθόδοξα…

Πρόκειται για μια Σελήνη που «δεν σηκώνει αστεία» και κύριο μέλημά της είναι η επίτευξη στόχων, μέσα σε ελεγχόμενα πλαίσια και αυστηρούς κανόνες.

Ειδικά σήμερα, η Σελήνη σχηματίζει αρκετές ευνοϊκές όψεις με τους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη, που βρίσκονται ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, παρόλη την αυστηρότητα, που χαρακτηρίζει το ζώδιο του Αιγόκερω, οποιουδήποτε

τύπου προσπάθειες, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, θα έχουν βοήθεια από την ευελιξία των Ιχθύων, διότι ο γήινος Αιγόκερως συνεργάζεται άριστα με το υδάτινο στοιχείο.

Η συνάντηση αυτή του γήινου και του υδάτινου στοιχείου, εκπέμπει μια θετική ενέργεια, όπου η συγκεκριμένη και σοφή φύση του Αιγόκερω, διευκολύνει την έκφραση και την εκτόνωση συναισθημάτων, επιθυμιών, εσωτερικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

Τίποτα βέβαια δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια, αφού το ζώδιο του Αιγόκερω δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο. Γι' αυτό αν προσπαθήσουμε αυτά που επιθυμούμε με σοβαρότητα και ευσυνειδησία, θα διαπιστώσουμε ότι σήμερα είναι μια καλή μέρα που ευνοεί τις απολαβές τόσο σε υλικό επίπεδο (Αιγόκερως), όσο και σε συναισθηματικό (Ιχθύες).

Το ανωτέρω αστρολογικό κλίμα επηρεάζει όλους μας, αλλά περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού του γ' δεκαημέρου (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί).

Καλό θα ήταν τις επόμενες μέρες να εκμεταλλευτούμε τη συνεργασία της γήινης και της υδάτινης ενέργειας, που οφείλεται στην παραμονή των πλανητών στο ήπιο ζώδιο των Ιχθύων, διότι μετά η σκυτάλη θα δοθεί στον Κριό και τα πράγματα θα γίνουν αρκετά πιο εξωστρεφή, παρορμητικά αλλά και πιο «άγρια».

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/2;

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

Οικονομικές προβλέψεις, από 16 έως 18 Φεβρουαρίου

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 16/2 έως 22/2 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/2

Keywords
Τυχαία Θέματα