Προσφορές της AEGEAN για 44.000 θέσεις

Η AEGEAN προσφέρει 44.000 θέσεις για πτήσεις εσωτερικού με 29ευρώ με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για ταξίδια από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού με 44 ευρώ, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους

ελληνικούς προορισμούς για να συναντήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα ή να γνωρίσουν περιοχές της Ελλάδας που δεν έχουν ακόμα επισκεφτεί.


Συγκεκριμένα οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean, www.aegeanair.com .

Χρέωση ανάλογη με την κατηγορία ναύλου ισχύει σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Ο ναύλος προσφοράς που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη κοστίζει 29 ευρώ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος προσφοράς ανέρχεται στα 44 ευρώ.

Οι προσφορές εισιτηρίων έχουν ως εξής :

Από Αθήνα 44 ευρώ

Προς Αθήνα 29ευρώ

Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Σάμο, Κέρκυρα, Καλαμάτα 29 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε κρατήσεις από 20/01/2012 έως 12/02/2012 ,ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 8/02/2012 έως 30/4/2012.

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας (801 11 20000) οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής.

Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων. Τις προσεχείς ημέρες η AEGEAN θα ανακοινώσει προσφορές για ταξίδια εξωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα