Πρόεδρος σε Άκη: Φέρε για μάρτυρα και τον Ομπάμα!

15:34 5/7/2013 - Πηγή: NewsBomb

Να φέρετε, όποιον μάρτυρα θέλετε ακόμα και τον Ομπάμα εμείς θα τον ακούσουμε...» είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος στη δίκη για τις χρυσές μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος κατ' επανάληψη έχει ζητήσει να έρθουν ως μάρτυρες τα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ.

Κατά τη διακοπή της σημερινής συνεδρίασης για τη Δευτέρα προκειμένου να προσκομίσει

και η πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων τυχόν αναγνωστέα έγγραφα ο πρόεδρος είπε:

"Τη Δευτέρα θα τα φέρετε όλοι. Να τα μελετήσετε αυτά το Σαββατοκύριακο. Και αν πάτε στη θάλασσα να τα πάρετε μαζί σας. Το ίδιο και εμείς. Η τύχη το έφερε να περάσουμε μαζί αυτό το καλοκαίρι.. Η θέση η δική σας (σ.σ απευθυνόμενος στους κατηγορούμενους) είναι πιο δύσκολη εκεί που βρίσκεστε".

Τσοχατζόπουλος: Τη Δευτέρα θα υπάρξει απόφαση και για το αν θα κληθούν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ;

Πρόεδρος: Για αυτό το θέμα θα τοποθετηθεί το δικαστήριο. Να φέρετε όποιον μάρτυρα θέλετε ακόμα και τον Ομπάμα εμείς θα τον ακούσουμε.

Νέα κόντρα για λογαριασμούς

Νωρίτερα, προκλήθηκε νέα ένταση με αφορμή έγγραφα που προσκόμισε στο δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας Γεωργία Αδειλίνη σχετικά με την κίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών και την κατάθεσή τους σε λογαριασμό της εταιρείας Morelia.

Ο πρώην υπουργός αντέδρασε κυρίως στη διάρκεια της ανάγνωσης εγγράφου που δείχνει ότι περίπου 1,4 εκατομμυρίων φτάνει σε λογαριασμό της αδελφής της πρώην συζύγου του, η οποία μάλιστα είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση για την προμήθεια των εξοπλιστικών. Ήδη για την πτυχή αυτή της υπόθεσης διενεργείται έρευνα από τους ανακριτές Μαλλή και Σταυρόπουλο.

Οι τόνοι ανέβηκαν όπως και όταν η πολιτική αγωγή είπε πως ένα από τα έγγραφα που προσκομίζει αφορά στην πράξη καταλογισμού των 613.000 ευρώ εκ μέρους του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Άκη Τσοχατζόπουλο θεωρώντας ότι υπάρχει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Τσοχατζόπουλος: Ποιος το λέει αυτό;

Πολιτική Αγωγή: Το Ελεγκτικό Συνέδριο λέει ότι τα 450.000 ευρώ που χρησιμοποιήθηκαν για τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου είναι παράνομο όφελος περιουσιακό.

Τσοχατζόπουλος: Ψέματα, είναι ψεύδη.Δεν έχετε δικαίωμα να τα λέτε αυτά.

Πολιτική Αγωγή: Εκπροσωπώ το ελληνικό δημόσιο.

Τσοχατζόπουλος: Δεν με ενδιαφέρει είναι ψευδή στοιχεία.

Πολιτική Αγωγή : Δεν σας ενδιαφέρει; Με προσβάλλει ασύστολα αυτή η διαδικασία. Δεν τα έφερα αυτά τα έγγραφα από το σπίτι μου κύριε Τσοχατζόπουλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα