Πόσο μακριά πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η απόλαυση του καφέ σου;

Η αναζήτηση συνεχίζεται και η Nespresso δουλεύει για σένα…

Με κίνητρο το πάθος, οι Ειδικοί καφέ της Nespresso αναζητούν κόκκους καφέ ύψιστης ποιότητας στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Δεν αρκούνται στις γνωστές περιοχές παραγωγής, αλλά αναζητούν συνεχώς να ανακαλύψουν νέες απρόσμενες ποικιλίες που θα ταιριάξουν στους σημαντικούς περιορισμούς που θέτει η απαίτηση των γευστικών και αρωματικών προφίλ Nespresso,

καθώς και οι προδιαγραφές ποιότητας και διατηρησιμότητας. Η αριθμητική εικόνα αυτής της σπανιότητας μεταφράζεται σε 1 με 2% του καφέ που παράγεται παγκοσμίως, ενώ το μοναδικό μοντέλο προμήθειας πρώτης ύλης, αποτελεί απτό παράδειγμα αποδεδειγμένης εταιρικής δέσμευσης.

Με συνείδηση του ρόλου και των ευθυνών της η Nespresso ως ηγέτης της συγκεκριμένης αγοράς, δεν σταματά ποτέ να αναζητά τις βέλτιστες προτάσεις και να κατακτά υψηλή εξειδίκευση χωρίς κανένα συμβιβασμό στις αρχές και αξίες της. Είναι μία πρόσκληση, άλλωστε που έχουν αποδείξει ότι αποδέχονται με χαρά, αφού πυροδοτεί τη δημιουργική τους ανησυχία και τροφοδοτεί μια κινητήριο δύναμη που τους ωθεί πάντα πιο μακριά…

Φτάνουν τόσο μακριά ώστε…
…να καταφέρουν να γνωρίζουν προσωπικά και τους ανθρώπους που καλλιεργούν τον καφέ που επιλέγουν

Και με την εγγύηση της Nespresso διότι έχει αποδείξει ότι:

Ο καφές είναι πολύ περισσότερα από ένα αγαθό.

Γνωρίζουν εκ των έσω τι αγοράζουν, από πού προέρχεται, πώς καλλιεργήθηκε, καθώς και τη γεύση και εμπειρία που θα αποδώσει στην κούπα.

Χτίζουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους καλλιεργητές, κάτι που τους επιτρέπει να επιλέγουν τις μεμονωμένες σοδειές σύμφωνα με το ποιοτικό και αρωματικό προφίλ.

Και χάρη στο πρόγραμμα Ecolaboration: AAA Sustainable Quality TM επιτυγχάνεται ένας εξαιρετικά σημαντικός στόχος: εγγύηση της ποιότητας σε όλη την αλυσίδα αξιών από τον αγρότη στον καταναλωτή, διασφάλιση της διαβίωσης των αγροτών που καλλιεργούν τον σπάνιο καφέ των Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso και προστασία του περιβάλλοντος.

Οι γεωπόνοι της Nespresso παρέχουν τεχνικές συμβουλές, υποστήριξη και εκπαίδευση στους καλλιεργητές, τους βοηθούν να επιλέξουν και εφαρμόσουν βέλτιστες πρακτικές και δρουν ως προσωπικοί τους σύμβουλοι.

Οι αγρότες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα λαμβάνουν περίπου 30% με 40% υψηλότερη τιμή από τη συνήθη τιμή αγοράς για τον καφέ και 10% με 15% υψηλότερη για καφέδες παρόμοιας ποιότητας. Η Nespresso δεν δεσμεύεται απλά στην τεχνική τους κατάρτιση αλλά επενδύει και σε υποδομές μέσω συνεργατών της.

Οι αυθεντικές μηχανές Nespresso έχουν βραβευτεί επανειλημμένα για το εξαιρετικό ντιζάιν τους και τα τεχνολογικά ευρήματα τα οποία ενσωματώνουν. Πέρα από ένα καλαίσθητο προϊόν, καταφέρουν να αποδώσουν υψηλότατη πίεσης εκχύλισης στα 19 bar στην ακριβώς σωστή θερμοκρασία και στιγμή για να παράγουν τον τέλειο espresso με την πιο εντυπωσιακή πυκνή και βελούδινη κρέμα που έγινε ποτέ.

www.nespresso.com/howfar - η απόλυτη εμπειρία καφέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα