Πόλεμος δηλώσεων Σκουρλέτη – Κεδίκογλου

20:23 5/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

«Ομοβροντία πυρών» πέφτει στο πεδίο της μετεκλογικής ζωής του τόπου με την κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης να θυμίζει πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης και να …προμηνύει τις «θερμές» σχέσεις που θα υπάρχουν σε όσα ακολουθήσουν.

Με αφορμή τις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε, ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου που δέχτηκε, πως «αυτή η κυβέρνηση με εντολή του λαού, έχει επιλέξει την παραμονή μας στην Ευρώπη και το ευρώ». Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε με

νόημα πως «ο ΣΥΡΙΖ.Α και τα συμφέροντα της δραχμής, ας περιμένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές».

Δεν άργησε να έρθει η ανταπάντηση, με δήλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, όπου αναφέρει πως «η ίδια αστήρικτη και μονότονα επαναλαμβανόμενη κριτική του κυβερνητικού εκπροσώπου απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν μπορεί να κρύψει ότι αυτό το οποίο απομακρύνει ολοταχώς τη χώρα μας από την ευρωζώνη, είναι η εφαρμογή της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου», απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου. Συμπλήρωσε δε, ότι «το ποιος τελικά εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, αποδεικνύεται από την επιλογή ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που προωθεί η κυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα