Ποια ήταν η μητέρα του Ανδρέα Λοβέρδου, που πέθανε

Έφυγε χθες από τη ζωή η μητέρα του Ανδρέα Λοβέρδου, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11.00 από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Η ταφή θα γίνει στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην "Κιβωτό της Αγάπης".

Η Μαργαρίτα Σταμέλου, σύμφωνα με το pelop.gr τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία και παντρεύτηκε τον συμπολίτη συμβολαιογράφο Νίκο Λοβέρδο. Υπήρξε η αγαπημένη δασκάλα εκατοντάδων

παιδιών της Πάτρας, που διδάχθηκαν από την «Κυρία Ρίτα» όπως την έλεγαν όχι μόνον γράμματα αλλά και την αγάπη για την πατρίδα και τις παραδόσεις.

Συνήθιζε να μαγειρεύει και να φτιάχνει γλυκά που πρόσφερε σε όσους τα είχαν ανάγκη, ενώ από τις αγαπημένες της συνήθειες ήταν το διάβασμα που δεν το εγκατέλειπε όσο της το επέτρεπαν οι δυνάμεις της. Ηταν άτομο πολύ διακριτικό, που δεν της άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Στάθηκε πάντα στο παρασκήνιο, όλα τα χρόνια που ο γιος της Ανδρέας αποτελούσε ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη, αρχικά, και υπουργός, στη συνέχεια, του ΠΑΣΟΚ...

Keywords
Τυχαία Θέματα