Πλατανιάς: «Ολυμπιακός ή Πρέμιερ για Ίνκουμ»

Αίσθηση έχει προκαλέσει με τις εμφανίσεις του ο Σάμουελ Ίνκουμ στον Πλατανιά και ήδη δημοσιεύματα τον θέλουν το καλοκαίρι να μετακομίζει στον Ολυμπιακό ή την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γκανέζος αμυντικός ανήκει στην Ντνίπρο και αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα των Χανίων ως το καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα

χρόνια του. και ήδη έχουν προκύψει... μνηστήρες ενόψει της νέας σεζόν. Στην Γκάνα δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά και στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ.

Η ιστοσελίδα ghanasoccer.net αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ ο ίδιος ο Ίνκουμ δήλωσε: «Είναι φυσιολογικό παίκτες να απασχολούν διάφορα κλαμπ, αλλά εγώ δεν παρασύρομαι από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσω το ποδόσφαιρο και να βοηθήσω τον Πλατανιά να πετύχει τους στόχους του».

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα ghanaweb.com υποστηρίζει πως ο 24χρονος δεξιός μπακ είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ντνίπρο, με τη Γουέστ Χαμ να παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα