Πλανητικό σκηνικό: Φωτιά και λαύρα στους ουρανούς

12:41 9/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη και, έχοντας ξεφύγει πια από τους περιορισμούς του Κρόνου, προτρέπει τους…

Η μέρα απαιτεί χαρές, χρώματα, δώρα, βόλτες, εκδρομές, γιορτινές προετοιμασίες, τσουρέκια, πολύχρωμα αυγά, και όλα όσα μπορούν να κάνουν τη διάθεσή μας χαρούμενη και να πούμε «Έξω ντέρτια και καημοί».

Οι πλανήτες στον Κριό από την άλλη συνηγορούν στο πύρινο επεκτατικό κλίμα του Τοξότη και δίνουν ώθηση στην πρωτοπορία, τη δράση και τα νέα

ξεκινήματα, ενέχοντας πάντα το στοιχείο του παράτολμου και του …ξεροκέφαλου. Τα εμπόδια δείχνουν ανύπαρκτα και η κριαρίσια φύση είναι έτοιμη να κατακτήσει όλα τα κάστρα. Ιδιαίτερα σήμερα που ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο ακριβείας με τον Ήλιο στον Κριό, η φούρια, η έμπνευση, η πρωτοπορία, η οξυδέρκεια και η πνευματική ευφορία θα αγγίξουν… κόκκινο!

Το μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά συμπληρώνει ο μεγαλοπρεπής Δίας από το Λέοντα, ο οποίος σε ορθόδρομη πλέον πορεία, φουντώνει τις επεκτατικές διαθέσεις του Τοξότη και τις ορμητικές απόπειρες του Κριού.

Έτσι, όλα τα παραπάνω ευνοούν τις τολμηρές ενάρξεις, τον ενθουσιασμό και την επικοινωνία, τις νεωτεριστικές απόψεις, αλλά και τις φλογερές ερωτικές επαφές, ενώ μας ωθούν σε ξένοιαστες ενέργειες, χωρίς να σκεφτόμαστε ιδιαίτερα τις συνέπειές τους.

Το αστρολογικό μότο της ημέρας: Λέμε όχι στις «αρπαχτές» και την αδιαφορία – Λέμε ναι στη θετική διάθεση, τη γενναιόδωρη και ανοιχτόκαρδη συμπεριφορά.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προσφέρει κουράγιο και αισιοδοξία σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού, ιδιαίτερα ευνοημένοι όμως είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου.

Άκουσε αναλυτικά τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/09042015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4;

Συνταγές για να βάψεις τα αβγά με υλικά από την κουζίνα σου

«Χρωμάτισε» τις πιο χαρούμενες στιγμές σου με τη μυρωδιά της αγάπης!

Πασχαλίτσες: Πηγή καλής τύχης

Οικονομικές προβλέψεις, από 9 έως 12 Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 9 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα