Πλανητικό σκηνικό, 25/11

Η σημερινή μέρα μπορεί να θεωρηθεί κάπως ψυχρή από συναισθηματικής απόψεως, έχει όμως δυναμικά δημιουργικά στοιχεία και μπορούν να παραχθούν…

Η Σελήνη βρίσκεται στο σοβαρό και απαιτητικό ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί μέχρι αύριο το βράδυ, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα επαγγελματικά, οργανωτικά, ελέγχου, επιβολής, δράσης και καταξίωσης.

Λόγω των όψεων της Σελήνης με τον απρόβλεπτο Ουρανό και τον στιβαρό Πλούτωνα η μέρα χαρακτηρίζεται από εντάσεις και απαιτήσεις που πιθανόν να προκαλέσουν εκνευρισμούς και ξεσπάσματα. Ας μην πέφτουμε σε παγίδες αντιπαραθέσεων, ειδικά όταν είναι

σίγουρο ότι δεν θα προκύψει κανένα αποτέλεσμα. Σε τέτοιες στιγμές, συνιστάται ψυχραιμία σε όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα στα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Το καλό νέο της ημέρας είναι η ενεργή όψη της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό στον Κριό, που υπόσχεται απρόβλεπτες συλλήψεις ιδεών, άμεσες και απίθανες λύσεις και γενικότερα πρωτότυπες ενέργειες που δίνουν ένα άλλο χρώμα σε ότι κάνουμε.
Με δεδομένα τα παραπάνω η σημερινή μέρα και η αυριανή μέχρι το απόγευμα, ενδείκνυνται για κατάστρωση σχεδίων και οργάνωση του χρόνου μας, ώστε στη συνέχεια να βάλουμε σε εφαρμογή όσα θαυμαστά αποκομίσουμε από την πλανητική εμπειρία μας!

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας, δεν εμπλακείτε σε διενέξεις και δεν θίγετε θέματα που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, θα μπορέσετε να αποφύγετε κάθε είδους συγκρούσεις και διαφωνίες.
Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί, αν οργανώσετε σωστά τη μέρα σας και ασχοληθείτε με τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και δώσετε βάση στις προτεραιότητες, μπορείτε να είστε πολύ αποτελεσματικοί και να εισπράξετε τα θετικά των ανωτέρω πλανητικών ενεργειών.
Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες είστε οι πιο ευνοημένοι σήμερα, γιατί νιώθετε την αισιόδοξη τοξοτική αύρα να φυσάει από τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Τοξότη και οι περισσότεροι θα έχετε την ικανότητα να αγνοήσετε τις σκληρές και δύστροπες ενέργειες της ημέρας προχωρώντας απτόητοι στα σχέδιά σας.

Αυτά και άλλα πολλά για όλα τα ζώδια είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Κάθε πρωί, στις 9.15, οι αστρολόγοι του astrology.gr, εξηγούν τις πλανητικές όψεις και πως μας επηρεάζουν στον Δημήτρη Μηλιόγλου και την Ελένη Ντούκνη, στον Hit 88.9 και την εκπομπή Hit Wake up!


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/11;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/11 έως 26/11

10 πράγματα που δηλώνουν ότι είσαι γνήσιος Τοξότης

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11

Keywords
Τυχαία Θέματα