Πιστόριους: Τα ενοχοποιητικά μηνύματα στη Ρίβα (video)

Ως κτητικό και ευέξαπτο φωτογραφίζουν τον Όσκαρ Πιστόριους τα προσωπικά μηνύματα που έστελνε στη Ρίβα Στέενκαμπ και διαβάστηκαν στο δικαστήριο της Πρετόρια.


«Με στοχοποιείς διαρκώς. Είναι πολύ κακό. Αισθάνομαι αηδία που έκανες τέτοια σκηνή στο τραπέζι και μας ανάγκασες να φύγουμε τόσο νωρίς», αναφερόταν σε

ένα μακροσκελές μήνυμα του «Blade Runner» την επομένη ενός πάρτι αρραβώνων στις 19 Ιανουαρίου του 2013, όπως αποκάλυψε αξιωματούχος αστυνομικός κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Είμαι εγκλωβισμένη σε μια διπλή σχέση. Ακούω κάθε πέντε δευτερόλεπτα ότι βγαίνεις με άλλη γυναίκα, ωστόσο εκνευρίζεσαι όταν σου λέω αστείες ιστορίες από παλιές σχέσεις μου», συνεχίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι αντάλλαξε 1709 μηνύματα, το 90% των οποίων διαβάστηκε στο δικαστήριο . Μερικά μάλιστα από τα μηνύματα ρίχνουν φως σε παλιότερες υποθέσεις στις οποίες είχε κατηγορηθεί ο Πιστόριους, όπως το περιστατικό με το όπλο στο εστιατόριο Tasha.

«Άγγελέ μου σε παρακαλώ μην πεις τίποτα. Ο Ντάρεν είπε ότι θα πάρει την ευθύνη. Δεν πρέπει να μαθευτεί», έγραψε ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης για ένα παλιό περιστατικό στο οποίο είχε κατηγορηθεί ότι έβγαλε όπλο σε εστιατόριο, ωστόσο ο φίλος του Ντάρεν Φρέσκο το «πήρε πάνω του». Κάτι που βέβαια ο τελευταίος αποκάλυψε στο δικαστήριο, αλλά αρνήθηκε ο Πιστόριους.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, μία γειτόνισσα του ζευγαριού κατέθεσε στο δικαστήριο ότι άκουσε γυναικείες και ανδρικές φωνές πριν τους πυροβολισμούς που αφαίρεσαν τη ζωή της Ρίβα Στέενκαμπ. Όπως επίσης και ότι το φως στο μπάνιο ήταν αναμμένο, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του Πιστόριους.

«Ήταν λίγο μετά τους πυροβολισμούς, όταν άκουσα πάλι μια κυρία να ουρλιάζει τρομοκρατημένη. Βγήκαμε στο μπαλκόνι για να δούμε αν μπορούμε να διαπιστώσουμε όπου προερχόταν η κραυγή, αλλά δεν μπορούσαμε. Μπορούσαμε μόνο να δούμε τα δύο σπίτια, όπου τα φώτα ήταν ανοικτά. Είπα στο σύζυγό μου ότι ακούγεται σαν δολοφονία σε οικογένεια… », κατέθεσε.

Διαβάστε ακόμα:

Πιστόριους: Λογομάχησαν πριν σκοτώσει τη Ρίβα

Keywords
Τυχαία Θέματα