Πήγαμε στην υπέροχη συναυλία για το Χαμόγελο του Παιδιού

Βρεθήκαμε στο Ο.Α.Κ.Α. για να στηρίξουμε αυτόν τον εξαιρετικά σημαντικό σκοπό.Διανύουμε γιορτινές ημέρες και στο πλαίσιο αυτό οι εκδηλώσεις αγάπης και η διάθεση προσφοράς έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.Χθες, Κυριακή 18/12, πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό bazaar και η συναυλία που διοργάνωσε η Δέσποινα Βανδή.


Μια κίνηση που είχε σκοπό να στηρίξει το "Χαμόγελο του Παιδιού". Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν για την ενίσχυση

των 11 σπιτιών του συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε το παρόν στη συναυλία και στο φιλανθρωπικό bazaar που είχαν στηθεί στο Ο.Α.Κ.Α. στις 17:00 το απόγευμα. Έλλη Κοκκίνου, Νίνο, Κώστας Μαρτάκης, Goin' Through, Ήβη Αδάμ, NEVMA, Ελισάβετ Σπανού, TUS ήταν μόνο μερικά από τα διάσημα ονόματα που τραγούδησαν και στήριξαν αυτόν τον ιερό σκοπό.Στο bazaar ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί είχε την ευκαιρία να αγοράσει χριστουγεννιάτικα στολίδια, γλυκά και ρούχα.

Γενικά το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο και όλοι είχαν θετική διάθεση, προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους καλλιτέχνες και να πάρουν αυτόγραφα! Η Δέσποινα Βανδή, πιο εντυπωσιακή και χαμογελαστή από ποτέ, βρέθηκε από πολύ νωρίς στο χώρο και ήταν πολύ γλυκιά με όλο τον κόσμο.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Δέσποινα Καμπούρη που χάρισαν το δικό τους ευχάριστο, αυθόρμητο τόνο στην βραδιά.Μια υπέροχη κίνηση που επικροτούμε!

Πηγή: queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα