«Πιάστηκαν» Ρουμάνοι διαρρήκτες αυτοκινήτων στην Κηφισιά

14:27 9/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Για τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, συνελήφθηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 31 και 26 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που έφερε πλαστές πινακίδες.

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μία γυναικεία τσάντα, την οποία όπως εξακριβώθηκε είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από σταθμευμένο αυτοκίνητο στη περιοχή της Κηφισιάς.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Κηφισιάς διαπιστώθηκε ότι οι δράστες μετέβαιναν σε χώρους στάθμευσης εμπορικών κέντρων, σούπερ μάρκετ κλπ

και αφού απασφάλιζαν τις πόρτες σταθμευμένων αυτοκινήτων, έκλεβαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 12 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα και ειδικότερα: 8 περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή της Κηφισιάς, δύο περιπτώσεις στην περιοχή της Ν. Ερυθραίας και δύο περιπτώσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα