Πέτριτς: Όλα για τον Παναθηναϊκό

21:07 7/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο Μλάντεν Πέτριτς έπαιξε για μια ώρα κόντρα στον Λεβαδειακό, ένιωσε απολύτως καλά και σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως ναι μεν θέλει περισσότερο από τον καθέναν να σκοράρει, ωστόσο, βάζει το «εγώ» του κάτω από το συλλογικό καλό του Παναθηναϊκού!

Ο Κροάτης άσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν να ξεχωρίσει με την ποιότητά του. Παρότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100% της ετοιμότητας, ο Μλάντεν Πέτριτς αγωνίστηκε για μια ώρα στο ματς της Κυριακής (06/04) με τον Λεβαδειακό, έδειξε να βρίσκει τα πατήματά

του και παρουσιάστηκε έτοιμος να βοηθήσει στο 100% τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε κι ο ίδιος ο Κροάτης φορ, αυτό που θέλει όσο τίποτα άλλο είναι να σκοράρει, ωστόσο, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους του και όχι να εξασφαλίσει την ατομική επιτυχία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Επέστρεψες μετά από έναν τραυματισμό που σε άφησε εκτός. Πως νιώθεις;

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση σήμερα. Είχα ανησυχία για το πως θα είμαι μετά από τρεις εβδομάδες που έκανα προπόνηση έχοντας πόνους και ενοχλήσεις. Ήθελα να αγωνιστώ, όμως, δεν ένιωσα το παραμικρό και όλα πήγαν καλά. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη».

Πότε θα είσαι απόλυτα έτοιμος;

«Είναι δύσκολο να πω. Όταν υπέγραψα, πίστευα πως θα χρειαστώ τέσσερις εβδομάδες. Προέκυψαν προβλήματα. Σήμερα, όμως, ένιωσα πολύ καλά και νιώθω πως βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο».

Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν είναι αυτό με τον ΟΦΗ. Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να σκοράρεις;

«Αν συνεχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες και να μην σκοράρω, δεν θα με πειράζει. Όλοι περιμένουν από εμένα το γκολ. Θα δούμε. Πιστέψτε με υπάρχει κάποιος που το περιμένει περισσότερο από κάθε άλλο. Και αυτός είμαι εγώ. Προσπαθώ, όμως, να μην το σκέφτομαι κατά την διάρκεια του αγώνα και να βοηθάω την ομάδα και όχι τον εαυτό μου. Όταν ήρθα είπα πως στόχος είναι τα πλέι-οφ. Τα καταφέραμε. Τώρα παίζουμε καλύτερα, έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε μια καλή θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Αν όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ένας από τους στόχους σου είναι η επιστροφή στην Κροατία ενόψει Μουντιάλ. Προλαβαίνεις;

«Είναι πολύ δύσκολο τώρα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, βέβαια, και έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ. Πρέπει να παίζω όπως σήμερα και καλύτερα, έχουμε παιχνίδια μέχρι το φινάλε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Υπάρχει μια μικρή ελπίδα αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές και αυτό το γνωρίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα