Πάτρα: Προφυλακιστέος ο Αφγανός για το φόνο του 30χρονου

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο ένας εκ των τριών Αφγανών, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για το φόνο του 30χρονου στην περιοχή Ιτεών της Πάτρας.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ακόμη αλλοδαπών, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο Αφγανός, ο οποίος πήρε το δρόμο των φυλακών κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε ότι δεν είναι

αυτός ο δράστης του φόνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο ίδιος έφυγε από το σημείο μόλις ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ των δύο άλλων Αφγανών με τον 30χρονο.

Σε εξέλιξη η μεταφορά μεταναστών

Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται η μεταφορά από την Πάτρα στην Αθήνα, όσων μεταναστών θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Η μεταφορά γίνεται με λεωφορεία που διαθέτει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών, σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Έκκληση για αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης

Το περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, το οποίο συνεδρίασε απόψε απεύθυνε έκκληση για αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης στην πόλη, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ακόμη ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς συναντήθηκαν με κατοίκους των νοτίων συνοικιών, σε μία προσπάθεια να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας και να επανέλθει η κοινωνική ειρήνη στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα