Πάτρα: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι

Μια ακόμα ευρεία αστυνομική επιχείρηση έγινε χθες το απόγευμα στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Συστήθηκαν δύο συνεργεία ελέγχου, ελέγχθηκαν εικοσιπέντε φορτηγά και βεβαιώθηκαν έντεκα παραβάσεις. Αναλυτικά:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ "χθες (11-4-2014) το απόγευμα, στο Νέο Λιμένα Πατρών, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα ευρεία αστυνομική επιχείρηση με την συμμετοχή αστυνομικών της Τροχαίας Πατρών, της Ομάδας Πρόληψης Ελέγχου Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), καθώς και των υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε., του Λιμενικού

Σώματος, της Δ.Ο.Υ., της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, του Τελωνίου, του Ι.Κ.Α. και της Επιθεώρησης Εργασίας.

Συνολικά συγκροτήθηκαν δυο συνεργεία ελέγχου και ελέγχθηκαν εικοσιπέντε φορτηγά αυτοκίνητα, διεθνών μεταφορών, από τα οποία τα είκοσι ένα είχαν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν έντεκα παραβάσεις, ενώ η βαρύτητα δόθηκε σε αδικήματα που αφορούσαν τις διεθνείς μεταφορές, την έλλειψη συνοδευτικών εγγράφων, το κτεο, τα φθαρμένα ελαστικά και την παραβίαση ωραρίου εργασίας των οδηγών.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε πραγματοποιηθεί άλλη μια αστυνομική επιχείρηση στο λιμάνι της Πάτρας όπου είχαν ελεγχθεί σαράντα τέσσερα φορτηγά και βεβαιωθεί είκοσι τρεις παραβάσεις.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν αμείωτα".

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Έκανε... περιοδεία για ληστείες

Keywords
Τυχαία Θέματα