Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός στο… στόχαστρο

09:22 8/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό με τους «πράσινους» να... φουλάρουν για το διπλό στο ΣΕΦ

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Πυλαίας και η νίκη της ομάδας του Φραγκίσκου Αλβέρτη επί του ΠΑΟΚ

ανέβασε κατά πολύ τον δείκτη της ψυχολογίας των πρωταθλητών. Οι «πράσινοι» έκανα επίδειξη δύναμης στην Θεσσαλονίκη και έστειλαν το μήνυμά τους στον... Πειραιά. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» για ένα ακόμα ματς είδε όλους τους παίκτες του να δηλώνουν παρών και να μοιάζουν πανέτοιμοι για την πολύ δύσκολη συνέχεια που έχει ο Παναθηναϊκός στο πρόγραμμά του.

Ένα πρόγραμμα που συνεχίζεται με το πολύ σπουδαίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» πάνε στον Πειραιά και αν και προσπαθούν πολλού να πείσουν πως το «τριφύλλι» θα είναι αδιάφορο, είναι αποφασισμένοι να προσθέσουν στο ενεργητικό τους μία ακόμα νίκη επί του Ολυμπιακού και να «κλείσουν» τις υποχρεώσεις τους στο Top-16 ,με τον εντυπωσιακότερο τρόπο.

Και για να το πετύχει αυτό ο Παναθηναϊκός, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από σήμερα βάζει τις.. μηχανές στο φουλ. Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του, έχουν αναλύσει μέχρι.. κεραίας τον Ολυμπιακό και έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους. Ο Φράγκι έχει προγραμματίσει για σήμερα διπλή προπόνηση με τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο... στόχαστρο και η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» να δίνει τις συντεταγμένες της νίκης, μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα