Παναθηναϊκός: Με όλα τα «όπλα» στη… φαρέτρα του

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία, εντός των τειχών, για το ματς της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για το πολύ σπουδαίο και κρίσιμο ματς της Παρασκευής κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έφτασε στο τέλος

της. Οι «πράσινοι» πριν από λίγο ολοκλήρωσαν και την αποψινή τους προπόνηση, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Όπως είναι φυσιολογικό, όπως και στις προηγούμενες προπονήσεις, έτσι και στη σημερινή τα φώτα… έπεσαν πάνω στον Τζέιμς Γκιστ ο οποίος έδειξε και αυτήν τη φορά πως έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα της θλάσης που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, Έτσι, μετά την επιστροφή του Ραμέλ Κάρι και την πλήρη «ανάρρωση» του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ήρθε η ώρα και για τον Τζειμς Γκιστ να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Κάτι που όπως είναι αναμενόμενο κάνει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, μιας και βλέπει πως την κρισιμότερη στιγμή άπαντες είναι παρόντες για την μεγάλη «μάχη». Η προπόνηση του «τριφυλλιού» κύλησε χωρίς προβλήματα και με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να δίνει το παρών στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, παρακολουθώντας κομμάτι της προπόνησης. Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (14:50) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Βαρκελώνη.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα