Παναθηναϊκός: Ηλυσιακός και στο βάθος… Φενέρ

Η αποστολή του «τριφυλλιού» έχει επιστρέψει στην βάση της, μετά την νίκη επί της Εφές στην Πόλη και αύριο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα βάλει μπροστά για τον αγώνα με την ομάδα των Ιλισίων αλλά και αυτής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με μία επιπλέον… βαλίτσα επέστρεψε στην Αθήνα, από την Τουρκία, η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» στον πρώτο αγώνα τους με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο τους πήραν την νίκη κόντρα στην Αναντολού

Εφές με τον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του να βρίσκονται και πάλι στην βάση τους και να έχουν ήδη ξεκινήσει να αδειάζουν την… βαλίτσα με τα πρώτα συμπεράσματα από την αντίδραση των παικτών τους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έκανε μια πολύ καλή αρχή στην εποχή… Αλβέρτη, αλλά δεν μπορεί να μείνει άλλο στον αγώνα της Πόλης. Οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες, ο χρόνος είναι… εχθρός και ο Φράγκι προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του στους παίκτες του όσο το δυνατόν συντομότερα. Ο Αλβέρτης έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την σημερινή ημέρα, έτσι ώστε να ξεκουράσουν σώμα και μυαλό μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Εφές, αλλά ό αύριο θα συνεχιστούν οι… δυσκολίες.

Οι «πράσινοι» αύριο το απόγευμα θα βρεθούν και πάλι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ηλυσιακό. Το ματς με την ομάδα των Ιλισίων θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για… δοκιμές και πειράματα, την στιγμή που όλοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Την στιγμή που οι «πράσινοι» παίρνουν τις… ανάσες τους, Αλβέρτης, Μανωλόπουλος, Πρίφτης και Παππάς συνεχίζουν να μην… κοιμούνται για να τα έχουν όλα στην εντέλεια, στην αυριανή προπόνηση.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα