Παναθηναϊκός: Η αδειοδότηση φέρνει παραμονή Φερέιρα

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Συνδεδεμένη με το θέμα του προπονητή είναι η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού

και η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να πάρουν την άδεια συμμετοχής, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει στον πάγκο και ο Φερέιρα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ου περιβάλλοντος του Πορτογάλου τεχνικού και τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Πράσινη», ο Φερέιρα έχει αποφασίσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δεν τον απασχολεί ούτε η μείωση του μπάτζετ, αλλά ούτε και η δική του μείωση στις αποδοχές.

Ως μοναδική προϋπόθεση θέτει την αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άλλωστε, ο Φερέιρα γνωρίζει πως αν η επιτροπή αδειοδότησης δεν δώσει το «ok», τότε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές παικτών άνω των 22 χρόνων, αλλά ούτε και να ανανεώσει τα συμβόλαια που λήγουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μειωθούν κατά πολύ οι πιθανότητες να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα