Παναθηναϊκός: Δεν παραχωρείται ο Μπεργκ

Καμία πρόθεση να πουλήσει τον Μάρκους Μπεργκ δεν έχει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως δεν έχουν καν κρούση για τον Σουηδό φορ.

Μπορεί τα μάτια των Ευρωπαίων «κατασκόπων» να είναι διαρκώς στραμμένα πάνω του, όμως, στον Παναθηναϊκό είναι βέβαιοι πως και τη νέα χρονιά ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι στα «πράσινα»

και θα «φορτώνει» με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, κατάφερε να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της χώρας του και το όνομά του ακούγεται ξανά στην Ευρώπη, με αρκετές ομάδες να τον παρακολουθούν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει και πως στο «τριφύλλι» έχουν την πρόθεση να τον παραχωρήσουν.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι αναμφίβολα ο ηγέτης της νέας εποχής στον Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι των «πρασίνων» σε καμία περίπτωση δεν σκέφτονται να τον παραχωρήσουν. Στο «τριφύλλι» σχεδιάζουν να στήσουν την ομάδα της νέας χρονιάς γύρω από τον Σουηδό, έτσι ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδό της και να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Για να συμβεί αυτό, ο Μπεργκ των 15 τερμάτων και των έξι ασίστ, θα πρέπει να είναι βασικός και αναντικατάστατος. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης του κορυφαίου της σεζόν για τον Παναθηναϊκό…

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα