Παναθηναϊκός - Καλλονή: Με στόχο το 5Χ5

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Καλλονή και έχει ως στόχο την πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα

Οι «πράσινοι» από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά έχουν χτίσει ένα σερί τεσσάρων νικών στη Σούπερ Λίγκα και θέλουν να το διευρύνουν παραμένοντας στην τέταρτη θέση και κοιτάζοντας ακόμα ψηλότερα.

Στον αντίποδα η Καλλονή μετά από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων νίκησε την Κυριακή

(23/3) τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ κι ανέβηκαν στους 36 βαθμούς και την ένατη θέση και φαίνεται ότι έχουν έξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δίχως Μπεργκ, με Πέτριτς

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15 γκολ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την ομάδα της Λέσβου, αλλά και από τον αγώνα στην Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική. Στον αντίποδα στην αποστολή μετά από καιρό μπήκε ο Πέτριτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Λεωφόρο θα βρεθούν σκάουτερ από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Γιαννιτσάνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Έξι απουσίες για την Καλλονή

Δίχως έξι ποδοσφαιριστές θα παραταχτεί το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Περόνε, Λεοζίνιο και Μαρσέλο είναι τιμωρημένοι, ενώ Αναστασιάδης, Ζος και Γιορέντε είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιδεράκης, Χογκ, Ποντάνι, Ζακουανί, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Μανούσος, Γιαζιτζόγλου, Χωριανόπουλος, Νιαμπούγιου, Καζάκης, Σιλιγαρδάκης, Βαλιός, Γάλας και Ναούμ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα