Όρθιοι και χωρίς φόβο στο 2012

00:16 1/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Γυρίστε την πλάτη στα κοράκια του ολέθρου που άρχισαν να κρώζουν πριν ακόμα μπει το 2012, προβλέποντας το ολοκαύτωμα της Ελλάδας και την έξοδο από το ευρώ στους πρώτους, κιόλας, μήνες του καινούριου χρόνου και καλωσορίστε το 2012 με ένα χαμόγελο, με τη δύναμη της ψυχής σας και τη γενναιότητα ενός λαού που ξέρει να πολεμάει και να μην γίνεται δούλος.

Η μηχανή του τρόμου δουλεύει ήδη στο φουλ. Έρχεται λέει η τρόικα στις

16 Ιανουαρίου να μας τσακίσει με νέα μέτρα γιατί πάλι δεν κάναμε τίποτα και γιατί πάλι είμαστε εκτός μνημονίου.

Οι πρωτοχρονιάτικες εφημερίδες-παπαγάλοι (όχι όλες) της τρόικα και των διεθνών τραπεζών άρχισαν πάλι το ίδιο βιολί: η τρόικα θα μας πει ή εφαρμόζετε τα νέα μέτρα που σας φέρνουμε ή τέρμα πια η ιστορία της Ελλάδας και σας πετάμε έξω από το ευρώ και πάτε πάλι στη δραχμή.

Κάποτε οι πρόγονοί μας είχαν πει εκείνο το αθάνατο «μολών λαβέ». Οι ώρες για την Ελλάδα είναι ίσως οι πιο κρίσιμες στη νεότερη ιστορία της. Ένα νέο «μολών λαβέ» είναι ό,τι καλύτερο έχουμε να πούμε. Τι άλλο εξάλλου να μας πάρουν; Σε πόση φτώχεια να μας ρίξουν ακόμη;

Έχουμε την ψυχή μας, που δεν μπορεί να μας την πάρει κανείς. Θα παλέψουμε με την ψυχή μας και θα νικήσουμε.

Ανάμεσα στη δραχμή και την υποδούλωση ναι, ας πάμε, στη δραχμή.

Θα ματώσουμε- λες και τώρα ευημερούμε- αλλά θα νιώσουμε όρθιοι. Και τελικά θα νικήσουμε.

Φτύστε λοιπόν στα μούτρα αυτούς που θέλουν να μας τρομάξουν, και να μας τα πάρουν πιο ανώδυνα, και ας υποδεχτούμε το 2012 με το χαμόγελο της ψυχής μας και όρθιοι, έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα