Ολυμπιακός...

Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού. Το απόλυτο ντέρμπι. Το παιχνίδι που τραβάει όλα τα φώτα. Το ματς για το οποίο μιλάνε όλοι.

Το Sportaction αποφάσισε να δώσει το λόγο σε αυτούς που... δικαιούνται να ομιλούν περισσότερο. 25 ερυθρόλευκες και 25 πράσινες προσωπικότητες δίνουν το στίγμα τους και κάνουν τις προβλέψεις τους για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου. Και ξεκινάμε με τον γηπεδούχο Ολυμπιακό!

ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής): «Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός

έχει το πλεονέκτημα από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του αλλά μιλάμε για ένα ντέρμπι οπότε όλες οι προβλέψεις δεν λένε κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι να μπει δυνατά και να επιβάλλει από την αρχή το δικό του ρυθμό. Μακάρι να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής): «Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ελληνικές ομάδες αυτήν την εποχή και είναι σίγουρο ότι το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο. Ο Ολυμπιακός λόγω έδρας μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά σε αυτό το επίπεδο όλα ξεκινάνε από το μηδέν με το που αρχίζει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα υπάρχει ποιότητα στο ματς και πολλές φάσεις στις δύο εστίες αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν καλή αμυντική λειτουργία».

ΕΝΤΣΟ ΜΑΡΕΣΚΑ (πρώην ποδοσφαιριστής ΟΣΦΠ): «Έχω αγωνιστεί σε δεκάδες ντέρμπι στην καριέρα μου, πραγματικά το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έχει ξεχωριστό πάθος και ένταση. Μαθαίνω όποτε μπορώ νέα από την παλιά μου ομάδα και θέλω πάντα να πηγαίνει καλά γιατί έχει υπέροχους φιλάθλους που αξίζουν πάντα το καλύτερο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσει τη νίκη».

ΜΑΤ ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ (πρώην ποδοσφαιριστής ΟΣΦΠ): «Δε θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα να σκοράρεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι, είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Εύχομαι να είναι νικητής η ομάδα που υποστηρίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχηθώ να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να μπορέσουν οι φανατικοί φίλοι του Ολυμπιακού να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη επί του Παναθηναϊκού».

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής): «Είναι γνωστό ότι στα ντέρμπι δε μετράνε τα προγνωστικά και οι αναλύσεις. Είναι παιχνίδια ειδικά, και αυτό που λέγεται ότι τα κερδίζει όποιος τα θέλει περισσότερο, σε γενικές γραμμές είναι κάτι που ισχύει. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει στο γήπεδο με πάθος και συγκέντρωση αλλά δεν πρέπει να παρασυρθεί και να αμελήσει την άμυνα του γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

ΜΑΡΚΟ ΚΕΣΕΛ (παίκτης μπάσκετ): «Όλη η Ευρώπη ξέρει αυτό το ζευγάρι, είναι ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι που υπάρχουν. Και βέβαια, το ξέρουμε καλά και εμείς στη Σερβία, το άκουγα από παιδί. Εύχομαι να καταφέρει η ομάδα του ποδοσφαίρου να πάρει τη νίκη και βέβαια στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα. Θα ήθελα πολύ να βρεθώ στο γήπεδο να δω το παιχνίδι αλλά δε γίνεται καθώς έχουμε και εμείς ντέρμπι την επόμενη μέρα με τον Παναθηναϊκό».
Keywords
Τυχαία Θέματα