Ολυμπιακός: Με την ίδια συνταγή στο «Φέλτινς»

Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή που επικράτησε της Μονπελιέ αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό (21/11) κρίσιμο ματς με τη Σάλκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος φέρεται να έχει κατασταλάξει στις τελικές του επιλογές, κάποιες εκ των οποίων φανέρωσε και στην τελευταία προπόνηση στο «Φέλτινς Αρένα».

Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα βασικού (από τη στιγμή που προφυλάχθηκε

και κόντρα στην Κέρκυρα), δίπλα στον Σιόβα (που έχει το πλεονέκτημα έναντι του Κοντρέρας), συνθέτοντας έτσι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αριστερά τους θα έχουν τον Χολέμπας και δεξιά τον Τοροσίδη, με τον Κάρολ να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της εστίας.

Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ανακάτεψε την τράπουλα, μπερδεύοντας τα πράγματα στη μεσαία γραμμή, η σύνθεση φαίνεται να παραμένει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, με τους Μανιάτη, Μοδέστο και Μασάδο να αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Τον μοναδικό προωθημένο, τέλος, Μήτρογλου θα συνθέσουν από τις πτέρυγες της επίθεσης οι Γκρέκο και Αμπντούν, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έναντι του Φουστέρ.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα