Ολυμπιακός: Αναχώρηση με χαμόγελα και αισιοδοξία (photos)

Με χαμόγελα, καλή διάθεση και την πίστη για την ιστορική πρόκριση που καλείται να πάρει κόντρα στη Γιουνάιτεντ αναχώρησε, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό το Μάντσεστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται το βράδυ της Τετάρτης (19/03) να υπερασπιστούν στο «Ολντ Τράφορντ» το υπέρ τους 2-0 από τον πρώτο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να πάρουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Η ομάδα του Μίτσελ έχει προετοιμαστεί και παρουσιάζεται πανέτοιμη για να καταφέρει να ανταποκριθεί στην πρόκληση, με την αναχώρηση να γίνεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Άπαντες ήταν χαμογελαστοί και φαινόταν να αδημονούν για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι, ενώ μαζί τους στην Αγγλία ταξιδεύουν και δικοί τους άνθρωποι που θέλουν να είναι δίπλα τους σε αυτή την ιστορική στιγμή τόσο για την ομάδα όσο και για κάθε μέλος της ξεχωριστά. Αξιοσημείωτο είναι πως με την αποστολή ταξιδεύει κι ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος δεν ήθελε να χάσει τη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδας τη φετινή χρονιά και θα είναι στο πλευρό των συμπαικτών του!

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν μαζί τους τις συζύγους ή τις συντρόφους τους, με την εντυπωσιακή Μάρτα – σύντροφος του Ρομπέρτο – να κλέβει την παράσταση, ενώ η Μαρτίνα Βαλντέζ δεν έφυγε λεπτό δίπλα από τον Νέλσον. Μαζί με την ομάδα ταξιδεύουν και αρκετά μέλη της διοίκησης, ενώ δίπλα στον Ολυμπιακό στην Αγγλία θα είναι κι ο γνωστός τραγουδιστής, Μανώλης Κονταρός, ο οποίος διατηρεί πολύ στενή φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα