Ολυμπιακοί Αγώνες - «Χάλκινη» μέρα για τους Έλληνες!

02:02 5/8/2012 - Πηγή: NewsBomb

Το χάλκινο μετάλλιο των Τσιάβου και Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών είναι αυτό που ξεχωρίζει από τις ελληνικές συμμετοχές του Σαββάτου (4/8).

Οι δύο ελληνίδες αθλήτριες ολοκλήρωσαν την κούρσα τους με χρόνο 7:12.09 και κατετάγησαν τρίτες στην γενική κατάταξη, χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερο Ολυμπιακό της μετάλλιο στους Αγώνες του Λονδίνου, μετά το χάλκινο του Ηλία Ηλιάδη

στο τζούντο.

Πολύ κοντά στο Ολυμπιακό μετάλλιο έφτασε και το πλήρωμα του τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου στους άνδρες, καθώς οι Παπαχρήστος, Τζιάλλας, Τσίλης και Χρήστου τερμάτισαν στην 4η θέση με χρόνο 6:11.43. Αντίθετα, οι Κόνσολάς και Μαγδάνης τερμάτισαν δεύτεροι στον μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στους άνδρες με χρόνο 6:31.71 και κατετάγησαν 8οι.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Σοφίας Υφαντίδου στη δεύτερη μέρα στο έπταθλο γυναικών, καθώς σημείωσε Ολυμπιακό ρεκόρ στο ακόντιο με βολή στα 56.96, ωστόσο, κατετάγη 24η στην τελική κατάταξη με 5.947 βαθμούς στο σύνολο.

Παράλληλα, με πανελλήνιο ρεκόρ ολοκλήρωσε την κούρσα των 20χλμ. βάδην ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, τερματίζοντας σε χρόνο 1:21.12 και κατετάγη 15ος.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα