Οι σπεκουλαδόροι της αγωνίας μας

16:32 2/8/2012 - Πηγή: NewsBomb

Έχει αρχίσει να με πληττει αφόρητα ο πολιτικός λόγος του Τσίπρα με τους βερμπαλισμούς του, τις παπαρολογίες του και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα.

Ψευτοπαλικαρισμοί, τσάμπα μαγκιές και απειλές του στυλ «θα τους στείλω όλους φυλακή, όσους πουλάνε κρατική περιουσία» είναι ότι χειρότερο αυτή τη στιγμή για τον αγώνα σωτηρίας της χώρας μας. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι ούτε ο ίδιος ο Τσίπρας

πιστεύει ότι μπορούν να εφαρμοστούν ποτέ αυτά που υπόσχεται τσάμπα στον ελληνικό λαό σήμερα.

Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι ούτε αυτούς που υπόσχεται να επαναπροσλάβει, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ μπορεί να καταργήσει, ούτε φορολογικά μέτρα που έχουν ληφθεί μπορεί να καταργήσει, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν λεφτά στα κρατικά ταμεία.

Έχω την αίσθηση ότι στην παιδική χαρά της Κουμουνδούρου κάθε πρωί αναρωτιούνται «τί θέλει να ακούσει σήμερα ο ελληνικός λαός», βγάζουν ένα συμπέρασμα π.χ να καταργηθεί το χαράτσι της ΔΕΗ και μετά στέλνουν τον Αλέξη ανά την επικράτεια να το υποσχεθεί στον κόσμο.

Όμως, αυτό δεν είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ένα επικίνδυνο παραμύθιασμα του κόσμου για να διατηρούμε τα ποσοστά των περασμένων εκλογών.

Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που θα μου έκανε να μην πλήττω με τον Τσίπρα είναι να τον δω για μια εβδομάδα Πρωθυπουργό. Τότε είτε έπρεπε να εφαρμόσει όσα υπόσχεται, όποτε θα μας έριχνε στην κόλαση της δραχμής ή αν δεν τα εφάρμοζε αυτά που υπόσχεται τότε θα τον πέρναμε όλοι με τις ντομάτες για τα ψέμματα που μας λέει.

Τελικά, ας σταματήσουν το επικίνδυνο παιχνίδι με την αγωνία μας οι σπεκουλαδόροι της πολιτικής ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα