Οι πλανήτες της φωτιάς και των εκπλήξεων Σελήνη στο Λέοντα

16:03 3/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα προσφέροντας φως και ευχαρίστηση στη μέρα μας, καθώς και πολλές ευκαιρίες για ραντεβού,…

Αν για παράδειγμα έχουμε κλείσει ένα επαγγελματικό ραντεβού η μέρα είναι προτρεπτική στο να το τολμήσουμε και να αποκομίσουμε τα μέγιστα από αυτό. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι μια πιθανή υπερφίαλη συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις και αυτό θα οφείλεται στην αντίθεση

της Σελήνης στο Λέοντα με τον Ερμή στον Υδροχόο. Ναι μεν αισιοδοξία, τόλμη και θάρρος, αλλά ας αποφύγουμε τις υπερβολές και την προσπάθεια επιβολής στους γύρω μας.

Οι μέρες είναι αστρολογικά εντυπωσιακές ούτως ή άλλως, λόγω και των όψεων που γίνονται με το Δία και τον Ουρανό στα δύο ζώδια της φωτιάς, Λέοντα και Κριό. Ο αέρας του Ερμή στον Υδροχόο έρχεται και... φουντώνει όλες αυτές τις φωτιές, οπότε οι ευκαιρίες καιροφυλακτούν, οι έξυπνες και ευέλικτες λύσεις είναι εδώ και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις πλανητικές συγκυρίες, που τόσο απλόχερα μας προσφέρονται. Καμία στιγμή δεν πρέπει να πάει χαμένη, γιατί οι εκπλήξεις παραμονεύουν σε κάθε βήμα μας.

Από το απόγευμα και μετά οι ρυθμοί αρχίζουν να πέφτουν ελαφρώς και η Σελήνη έχοντας σχηματίσει πλέον όλες τις όψεις της συνεχίζει περήφανη και αγέρωχη να διανύει το υπόλοιπο του ζωδίου του Λέοντα. Είναι ένα καλό διάστημα για απολογισμό του τελευταίου διημέρου και οργάνωση των επόμενων ενεργειών μας, οδεύοντας προς την Πανσέληνο της Πέμπτης η οποία θα λάβει χώρα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων.

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας:

Εξυπνάδα, τόλμη, δημιουργικότητα και εγκράτεια στις αλαζονικές συμπεριφορές είναι τα κλειδιά που σήμερα θα ανοίξουν εκείνες τις πόρτες που μας οδηγούν σε αξέχαστες εμπειρίες.

Ας δούμε την επιρροή του σημερινού πλανητικού σκηνικού στα 12 ζώδια:

Για τους Λέοντες και τους Υδροχόους είναι ιδανικό διάστημα να επικοινωνήσουν κάτι που έχουν στο μυαλό τους σε οποιονδήποτε τομέα, θα πρέπει όμως να ξεχάσουν την υπεροψία και το να θέτουν όρους είτε άμεσα είτε έμμεσα. Επίσης ευνοούνται σε τυχερά παιχνίδια.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, δεν πρέπει να αφήσουν στιγμή να πάει χαμένη, έχουν πολλές ευκαιρίες να χαρούν και να ψυχαγωγηθούν και γενικά τους περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.

Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, πρέπει να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους και να μην εκλαμβάνουν την υποχώρηση σαν συμβιβασμό που τους θίγει. Μπορεί να έχουν καθοριστικές εξελίξεις για αυτό θα πρέπει να είναι ευέλικτοι.

Παρθένοι και Ιχθύες, δίνουν μεγάλη σημασία στην κοινωνική τους ζωή και συμπεριφορά και αυτό που τους νοιάζει περισσότερο είναι πώς θα φανούν χρήσιμοι ικανοποιώντας τους άλλους αλλά και τους εαυτούς τους.

Τέλος Αιγόκεροι και Καρκίνοι αισθάνονται ένταση διαρκώς και χρειάζεται ψυχραιμία στις κινήσεις και τις αποφάσεις τους. Δεν πρέπει να ενεργήσουν παρορμητικά όσο δύσκολο και αν τους είναι αυτό, γιατί θα βρεθούν μετανιωμένοι.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/3;

Ρίξε χρυσόσκονη στη ζωή σου και γίνε η πριγκίπισσα του παραμυθιού!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 3 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/3

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στην Παρθένο

Keywords
Τυχαία Θέματα