Οι μεγάλοι απόντες του Μουντιάλ της Βραζιλίας

Σπουδαίοι παίκτες σε όλες τις χώρες είδαν λίγους μήνες πριν την μεγαλύτερη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να χάνουν το όνειρο

Για κάποιους από αυτούς το να μην ταξιδέψουν στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι οριστικό, ενώ για άλλοι προσπαθούν να νικήσουν τον... χρόνο και να βρίσκονται εκεί έστω και την τελευταία στιγμή.

Οι άτυχοι

Πρώτος και πιο... άτυχος είναι ο Βίκτορ Βαλντές. Ο Ισπανός γκολκίπερ βρισκόταν –ίσως- στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του και δεδομένου ότι ο Ίκερ Κασίγιας είναι αναπληρωματικός στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να είναι

ο βασικός στην εθνική Ισπανίας.

Στην λίστα με αυτούς που θα χάσουν σίγουρα το Μουντιάλ της Βραζιλίας, βρίσκονται και οι: Χεσέ Ροντρίγκεθ (Ισπανία-Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάν Μπεντέκ (Βέλγιο-Άστον Βίλα), Θίο Γουόλκοτ (Αγγλία-Άρσεναλ), Τζέι Ροντρίγκεθ (Αγγλία-Σαουθάμπτον), Κέβιν Στρόουτμαν (Ολλανδία-Ρόμα), Ιλκάι Γκιουντογάν (Γερμανία-Ντόρτμουντ), Κουν Κάστελς (Βέλγιο-Χοφενχάιμ), Στούαρτ Χόλντεν (ΗΠΑ-Μπόλτον).

Αυτοί που το... παλεύουν

Σε αυτή τη περίπτωση όλα τα βλέμματα έχουν πέσει (δικαιολογημένα) στον Ραδαμέλ Φαλκάο. Ο Κολομβιανός στράικερ είναι από τους κορυφαίους στον πλανήτη και βρίσκεται εδώ και μήνες στο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο γιατρός του λέει πως θα βρίσκεται στα γήπεδα της Βραζιλίας, οπότε θα τον αντιμετωπίσει και η Εθνική μας ομάδα. Όσο για τον Γιάγια Τουρέ, ο τραυματισμός του τελικά δεν ήταν σοβαρός και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού. Δείτε και τους άλλους ποδοσφαιριστές που ακόμα πιστεύουν –και μακάρι- πως μπορούν να προλάβουν το Μουντιάλ:

Άλβαρο Αρμπελόα (Ισπανία-Ρεάλ Μαδρίτης), Τζουζέπε Ρόσι (Ιταλία-Φιορεντίνα), Τζακ Γουίλσιρ (Αγγλία-Άρσεναλ), Τιάγκο Αλκάνταρα (Ισπανία-Μπάγερν), Φερνάντο Γκάγκο (Αργεντινή-Μπόκα Τζούνιορς), Φρεντ (Βραζιλία-Φλουμινένσε), Ουμπέρτο Σουάζο (Χιλή-Μοντερέι), Ρις Γουίλιαμς (Αυστραλία-Μίντλεσμπρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα