Οι «φωνές» του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία των τελικών

Έντονα είναι τα παράπονα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού από τη συμπεριφορά των διαιτητών στη σειρά των τελικών της Α1 με τον Ολυμπιακό.

Σε σημερινό δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Πράσινη» αναφέρει ενδεικτικά τις στιγμές που ο «εξάστερος» γνώρισε την αδικία και στους τέσσερις τελικούς που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής.Στον πρώτο τελικό οι Αναστόπουλος, Φούφης και Αφεντουλίδης δεν είχαν αφήσει με

τις υποδείξεις τους τον Παναθηναϊκό να αμυνθεί. Τα 33 έναντι 21 φάουλ που σφυρίχτηκαν υπέρ των «ερυθρόλευκων» δείχνουν αυτό το γεγονός, ενώ τα κριτήρια των διαιτητών ήταν εντελώς διαφορετικά. Ενδεικτική φάση ήταν ο... περίπατος του Κάιλ Χάινς για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Μάικ Μπατίστ.

Όπως και στις αρχές της τελευταίας περιόδου με το σκορ στο 60-55 στο 31’.30’’, ο Καλάθης αντιμετωπίζεται με φάουλ από τον Χάινς, αλλά ο Αναστόπουλος που ήταν μπροστά στη φάση είχε αντίθεση άποψη. Η εξαίρεση που ζητούσε επίμονα ο Ολυμπιακός πριν από την κλήρωση για τον Αναστόπουλο, είχε ως αποτέλεσμα ο διεθνής ρέφερι να επηρεαστεί αγωνιστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα