Ο Ξηρός και οι 10 «ακριβότεροι» επικηρυγμένοι στον πλανήτη (photos)

13:10 9/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Με αφορμή την... επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, το Onsports ξεφεύγει για λίγο από την αθλητική επικαιρότητα και παρουσιάζει τους 10 «ακριβότερους» επικηρυγμένους του πλανήτη.

Το ποσό των 10.000 ευρώ προσφέρει η οργάνωση ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε όποιον πολίτη καταφέρει να συλλάβει ή να βοηθήσει στη σύλληψη

του Χριστόδουλου Ξηρού, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η πρόεδρος της οργάνωσης, κ. Σιδέρη.

Ένα ποσό ομολογουμένως εντυπωσιακό για την εποχή, το οποίο ουσιαστικά... τοποθετεί την «αξία» του να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού ο εκ των μελών της 17Ν σε οικονομικά επίπεδα που δεν αποκλείεται να ξεκινήσει... ανθρωποκυνηγητό, με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για χρήματα σε μια δύσκολη περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ένα και μόνο ένα: το ποσό που δίνεται για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με αυτά που θα δείτε παρακάτω. Το Onsports ξεφεύγει για λίγο από την αθλητική επικαιρότητα και παρουσιάζει τους 10 «ακριβότερους» επικηρυγμένους στον πλανήτη!

Δείτε τη λίστα και τον τρελό... χορό των εκατομμυρίων για τους 10 ακριβότερους επικηρυγμένους του πλανήτη στο www.onsports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα