Ο «Βαγγέλας» έγινε Βαγγελάκης;

Δειλό δεν τον έχω τον Μεϊμαράκη τον πρώην της Βουλής.

Το προσωνύμιο «Βαγγέλας» (όπως τον φωνάζουν οι περισσότεροι φίλοι του) δεν το έχει αποκτήσει άδικα. Άσχετος περί των κανονισμών της Βουλής σίγουρα δεν είναι. Για «κότα» στις προκλήσεις εντός Βουλής δεν τον ξέρω.

Τότε γιατί αφήνει φασίστες και διάφορα άλλα ζώα στη Βουλή

να ξευτιλίζουν τον ναό της Δημοκρατίας και δεν τους πετάει έξω;

Οι γνωστοί μαχαλόμαγκες Νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε λίγο θα το κάνουν «καλοκαιρινό» το μαγαζί και να μου το θυμηθείτε.

Και κάτι άλλοι και άλλες με τα γνωστά «θα σας κρεμάσουμε όλους», «θα μας κλ… τα αρχ…» έχουν μετατρέψει τη Βουλή σε χαμαιτυπείο.

Και ο «Βαγγέλας» παρακολουθεί άπραγος. Σιωπηλός σαν Βούδας ακούει, ζει αυτήν τη ξευτίλα και δεν τολμάει ούτε έναν από αυτούς τους πολιτικούς πιθήκους, να τους πετάξει έξω από την αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Τι φοβάται; Γιατί «κωλώνει»; Γιατί αφήνει τα πράγματα να πλησιάζουν στο σημείο που η Βουλή θα μετατραπεί σε κανονικό ρινγκ με γροθιές και κλοτσιές μεταξύ των εθνοπατέρων;

Οι Νεοναζί το έχουν βάλει στόχο να ξευτιλίσουν τη Βουλή-και άρα τη Δημοκρατία. Αν προσέξετε, κάθε εβδομάδα αποκαλύπτουν με επεισόδια εντός της Βουλής την κτηνωδία και τους προβοκατόρικους στόχους τους.

Βρίζουν, χυδαιολογούν, απειλούν, αποπατούν και δηλητηριάζουν το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα εντός Βουλής.

Και ο «Βαγγέλας» απλά βλέπει. Ή μήπως είναι πιο σωστό να γράψω: «Και ο Βαγγελάκης τα βλέπει αλλά δεν τολμάει να κάνει κάτι;».

Keywords
Τυχαία Θέματα