Ο θάνατος τον βρήκε στο μεροκάματο!

Στη μάχη για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 55χρονος εργαζόμενος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χώρο εργασίας στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπου εργαζόταν σε εργολάβο καθαριότητας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τα αίτια του θανάτου είναι παθολογικά, αλλά το τραγικό είναι ότι το θύμα συνέχιζε να εργάζεται αν και οι γιατροί του είχαν συστήσει αποχή από την εργασία, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr ο 55χρονος Κ.Κ. από την Κοζάνη,

εντοπίστηκε νεκρός από τον επιτηρητή του σπαστήρα λιγνίτη, σήμερα στις 10.15 το πρωί.

Ειδοποιήθηκε η νοσοκόμα του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και το ασθενοφόρο του σταθμού, με το οποίο ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών στα επείγοντα περιστατικά, ο άτυχος εργαζόμενος πιθανότατα πέθανε από «πνευμονική εμβολή».

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό είχε νοσηλευτεί πριν από δύο μήνες στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και οι γιατροί του είχαν συστήσει ξεκούραση και αποχή από την εργασία..

Αύριο αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αν και κατά την πρώτη ιατρική εκτίμηση είναι παθολογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα