Ο Ράιτ σε... ακτίνες «Χ» (photos)

Ο Ζακ Ράιτ έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικάνο να «κλέβει» την παράσταση και να γεμίζει τον κόσμο με ελπίδα.

Στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, κόντρα στον Πανιώνιο, η νίκη δεν έμοιαζε… αυτοσκοπός για τον Παναθηναϊκό. Οι πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας, σαφώς και ήθελαν τους δύο βαθμούς και το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης εδώ και λίγες ημέρες είχε θέσει και άλλους στόχους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Και ένας εκ των στόχων αυτών ήταν να μπει ο Ζακ Ράιτ όσο το δυνατόν περισσότερο και με τον καλύτερο τρόπο στην φιλοσοφία και την νοοτροπία της καινούρια του ομάδας και του νέου του προπονητή. Και εκ του αποτελέσματος φάνηκε, ότι η πρεμιέρα του Αμερικάνου, με βοσνιακό διαβατήριο, παίκτη ήταν η ιδανική. Το onsports.gr μερικές ώρες μετά την πρώτη εμφάνιση του Ζακ Ράιτ με τον Παναθηναϊκό αναλύει τα πρώτα δείγματα γραφής του παίκτη, αλλά και τις εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει οι προπονητές του, τόσο από τις πρώτες του προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, όσο και από την εμφάνισή του στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, ο Ζακ Ράιτ αγωνίστηκε για 20 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα, πετυχαίνοντας 9 πόντους. Ο Αμερικάνος παίκτης είχε 2/7 δίποντα και 5/10 βολές, ενώ την ίδια στιγμή «μάζεψε» 3 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και υπέπεσε και σε 2 λάθη. Το πιο σημαντικό όλων, όμως (από όσα καταγράφονται στην στατιστική απεικόνιση του παιχνιδιού) είναι τα 6 φάουλ που κέρδισε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, φθείροντας με… εντυπωσιακό τρόπο τόσο τον εκάστοτε προσωπικό του αντίπαλο, όσο και τους ψηλούς του Πανιωνίου που, μάταια, προσπάθησα να τον σταματήσουν.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα