Ο πράκτορας που «έδωσε» τον Πετρέους

Ο 47χρονος πράκτορας, Frederick W. Humphries II, περιγράφεται από τους πρώην συναδέλφους ως αμείλικτος. "Έχει ένα είδος εμμονής. Είναι ένας παθιασμένος τύπος" αναφέρει ένας πρώην συνάδελφός του.

Το ζήτημα είναι γιατί το F.B.I. άνοιξε μια έρευνα που είχε τόσο βαρυσήμαντες συνέπειες για τον Πετρέους, ο οποίος είχε ήδη παραιτηθεί από την περασμένη Παρασκευή.

Το πορτρέτο του Humphries ο οποίος ξεκίνησε την έρευνα μπορεί να μας δώσει την απάντηση αναφέρουν οι New York Times.

Ο

Humphries, είναι αυτός που έλαβε την αρχική καταγγελία από την Jill Kelley. H 37χρονη κατέφυγε στο FBI και διαμαρτυρήθηκε για απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα που ελάμβανε, με αποτέλεσμα έρθει στο φως εξωσυζυγική σχέση του τέως διοικητή της CIA, David Petreous.

H 37χρονη παρέδωσε τα μηνύματα τον περασμένο Μάιο στο FBI και μετά από έρευνες αποκαλύφθηκε πως αποστολέας ήταν η βιογράφος του Πετρέους, Paula Broadwell.

Από την έρευνα ήρθαν στο φως προσωπικά ηλεκτρονικά μηνύματα και η ερωτική σχέση ανάμεσα στον Πετρέους και την Broadwell, γεγονός που οδήγησε την περασμένη Παρασκευή τον διευθυντή της CIA σε παραίτηση.

Η 37χρονη με ανακοίνωσή της επισήμανε πως η ίδια και η οικογένειά της είναι φίλοι με τον Πετρέους και τη σύζυγό του για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές της έρευνας, δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα στοιχεία που να δείχνουν κάποια εγκληματική δραστηριότητα στην υπόθεση αυτή και τα απόρρητα έγγραφα που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Broadwell δεν προέρχονται από τον Πετρέους, όπως τόνισε η ίδια και ο στρατηγός.

Keywords
Τυχαία Θέματα