Ο «πονοκέφαλος» των αρχών για το Νίκο Μαζιώτη

Στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει και ο νούμερο ένα καταζητούμενος για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μαζί με τη συγκατηγορούμενη σύζυγό του Π. Ρούππα, εδώ και 1,5 χρόνο, μετά την απόφαση των δικαστών να τους αποφυλακίσουν λόγω παρέλευσης της 18μηνης προφυλάκισής τους, πριν να ολοκληρωθεί η δίκη τους.


Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν εξονυχιστικά τις τελευταίες επιστολές του Μαζιώτη στο διαδίκτυο στις οποίες καταφέρεται εναντίον της

Χρυσής Αυγής και κάνει λόγο για την ανάγκη ένοπλου επαναστατικού αγώνα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε την υποχρέωση να πολεμήσουμε, και να αποδεχτούμε την σκληρή αλήθεια ότι αν θέλουμε νίκες θα πρέπει να περάσουμε στην επίθεση. Όχι όμως ως οι «ταλαίπωροι που διαμαρτύρονται για την καθεστωτική αυταρχικότητα, που παθητικά υπομένουν τη βία του συστήματος ως αναπόφευκτη, που μαχαιρώνονται από τους νεοναζί μπράβους του καπιταλιστικού καθεστώτος και του κράτους, αλλά ως αυτοί που επιχείρησαν να το νικήσουν».

Κάτι που δεν διαφεύγει από τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» τον Ιανουάριο του 2009, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά αστυνομικό των ΜΑΤ κοντά στο υπουργείο Πολιτισμού ως αντίδραση στη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τον ειδικό φρουρό Κορκονέα.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Keywords
Τυχαία Θέματα