«Ο Πανιώνιος έπρεπε να διαμαρτυρηθεί!»

Θέμα συζήτησης έγινε η κακή διαιτησία στο ΣΕΦ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό όπου έγιναν όργια κατά των φιλοξενούμενων.

Στην κλήρωση των διαιτητών για την 16η αγωνιστική της Α1 που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης δεν θα μπορούσε να μην συζητηθεί η κακή διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό όπου οι "γκρι" ήταν τραγικοί εις

βάρος των φιλοξενούμενων. Στα γραφεία της ΚΕΔ ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη για το συγκεκριμένο ματς: «Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό;».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ απάντησε πως ήταν κακή και ο Μάνος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ό,τι έγιναν όργια». Σ' εκείνο το σημείο ο Συμεωνίδης ρώτησε γιατί ασχολείται η πλευρά του Παναθηναϊκού αφού δεν είναι δικό της θέμα και ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ τόνισε: «Είναι δικό μας θέμα γιατί διεκδικούμε την πρώτη θέση και υπάρχουν και άλλες ομάδες που την διεκδικούν. Δεν θα το συνεχίσω όμως, καθώς οι κύριοι στους οποίους αναφέρομαι απουσιάζουν».

Μετά την κλήρωση των διαιτητών για την 16η αγωνιστική ο Μάνος Παπαδόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους απευθυνόμενος στα μέλη της επιτροπής λέγοντας «έχετε δίκιο, ο Πανιώνιος θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί καθώς μαζί με τον Ολυμπιακό διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα