«Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία»

15:11 8/2/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την εμπειρία και το «πρέπει» του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι τα προβλήματα του αθλητισμού ξεκινάνε από τα προβλήματα της Πολιτείας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ετοιμάζεται για τον τρίτο τίτλο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στην συνέντευξη Τύπου είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί κατάγομαι από εδώ. Μπορούμε για καμιά ώρα να δούμε φίλους

και συγγενείς. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για όλους» είπε και συνέχισε «Πόσω μάλλον για τον Άρη που έχει μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναίκός έχει εμπειρία, ποιότητα και το πρέπει. Ο Άρης έχει ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου που μπορεί να τον κάνουν επικίνδυνο».

Όσο για την προσπάθεια της ΕΟΚ τόνισε: «Η προσπάθεια που κάνει η ΕΟΚ είναι πάρα πολύ καλή, αλλά θα μείνει η ιδέα ότι αυτά είναι προβλήματα του μπάσκετ. Δεν είναι προβλήματα του αθλητισμού, αλλά του κράτους που τα έχει αφήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρουμε, ότι στις σοβαρές πολιτείες όλα ξεκινάνε από την παιδεία και τν σεβασμό. Μια λέξη που στην Κρήτη την μαθαίνουν από μικροί. Λίγα κράτη στα Βαλκάνια έχουν μείνει που αντιμετωπίζουν έτσι τα πράγματα».

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται σαν... φαβορί, ο Αργύρης Πεδουλάκης όμως βάζει τα πράγματα στην θέση τους. «Ο Άρης προσπαθεί να αποφορτιστεί εμείς δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Εμείς δουλεύουμε για αυτό από τον Αύγουστο. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε. Είναι ένας ματς 40 λεπτών και θα κριθεί στο κατά πόσο θα μπούμε σοβαροί».

Στο τέλος, σε ερώτηση προς τον κύριο Μίνιτς για την απουσία του κόσμου του Άρη από τον τελικό, ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε τον λόγο και είπε «Μην κατευθύνουμε τα πράγματα. Δεν θα είναι κανένας. Ούτε ο κόσμο του Παναθηναϊκού. Και να θες την γνώμη μου καλά γίνεται αλλά επιβαρύνεται ο Παναθηναϊκός. Το είδαμε στην Ευρωλίγκα. Και αντι να αλλάξουμε τα μυαλά μας όλοι, μην βάζουμε πράγματα για να δημιουργήσουμε κλίμα. Λέμε θα τιμωρηθεί η ομάδα. Αυτό είναι το λιγότερο. Μπορεί να σκοτωθεί άνθρωπος. Αυτό πρέπει να διορθωθεί».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα