Ο Πάγκαλος «φλερτάρει» τον Σαμαρά

14:22 3/1/2013 - Πηγή: NewsBomb

Ο πρώην υπουργός απέδωσε τα εύσημα στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα άδειασε Παπανδρέου και Βενιζέλο.

«Έχουμε τα πρώτα θετικά δείγματα της οικονομίας. Η κυβέρνηση αυτή έφερε τη μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια», δήλωσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιμένοντας να μιλά με θετικά σχόλια

για τον πρωθυπουργό.

Μπορεί ο κ. Πάγκαλος τα προηγούμενα χρόνια να μας είχε συνηθίσει σε… «γαλλικά» όταν μιλούσε για τον Α. Σαμαρά, το τελευταίο διάστημα όμως έχει αλλάξει τακτική και βλέπει με θετικό μάτι τις κινήσεις της κυβέρνησης.

Το… «κόρτε» του κ. Πάγκαλου στον Α. Σαμαρά έχει ξεκινήσει από το Φθινόπωρο, με δημόσιες τοποθετήσεις υπέρ της κυβέρνησης.

«Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος», δήλωνε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» στις 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα ο πρώην υπουργός έστρεφε τα πυρά του κατά του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ως «συγκυριακό προϊόν».

«Ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι μπορεί να διατηρήσει αυτή την κυβέρνηση» ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στις 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, καλώντας μάλιστα τον κ. Βενιζέλο να μπει και αυτός στο υπουργικό σχήμα.

Τελευταία του κρούση σήμερα το πρωί που απέδωσε τα εύσημα στον κ. Σαμαρά για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Αλλά και καθημερινά, ο κ. Πάγκαλος από το μικρόφωνο του «Βήμα fm» δεν παραλείπει να αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια για τον κ. Σαμαρά και το έργο της κυβέρνησης.

Το «άδειασμα» σε Παπανδρέου, Βενιζέλο

Ο κ. Πάγκαλος φαίνεται πως σταδιακά κόβει τον «ομφάλιο λώρο» με το ΠΑΣΟΚ.

«Όλοι όσοι διαχειρίστηκαν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και καθυστέρησαν τις διαδικασίες έχουν πολιτικές ευθύνες» υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Λέει ότι δεν ήξερε, αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει, γιατί εκείνος επέλεγε τους υπουργούς του» δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» και τυχόν ευθύνες του κ. Παπανδρέου.

Σε συνέντευξη στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι πολιτικές ευθύνες έχουν όλοι όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση και τόνισε πως το ζήτημα των χειρισμών των κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου θα τεθεί και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί ορισμένοι να θεώρησαν τον Θ. Πάγκαλο τελειωμένο πολιτικά, εντούτοις ο ίδιος δείχνει να έχει διαφορετική άποψη και ετοιμάζει το έδαφος για να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το «φλέρτ» του εξάλλου προς τον Α. Σαμαρά αποδεικνύει του λόγου το αληθές!

Keywords
Τυχαία Θέματα