Ο Νίκος Γκαραβέλας συναντά το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στον Ιανό

Ακόμα μία κορυφαία συνεργασία για το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ θα επισημοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ιανός.

Πρόκειται για το «πάντρεμα» του βραβευμένου με, CMA Award – Best International Broadcaster, ραδιοφωνικού παραγωγού, Νίκου Γκαραβέλα, με τον Τομέα Παραγωγών Ραδιοφωνικών Εκπομπών

του κορυφαίου Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί απόδειξη τόσο της συνεχώς αυξανόμενης δυναμικής του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ όσο και του κύρους της ποιότητας των σπουδών του.

Οι εκπλήξεις τη συγκεκριμένη ημέρα θα είναι πολλές. Εκτός από την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Νίκος Γκαραβέλας θα αποκαλύψει ένα καινούργιο project, που θα ταράξει τα νερά και θα διαμορφώσει νέα δεδομένα στον ευρύτερο ραδιοφωνικό χώρο.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Στο πλαίσιο αυτό και, προλαμβάνοντας τις εξελίξεις, τη συζήτηση θα την ανοίξουμε πρώτοι εμείς.

Έτσι, το «παρών» θα δώσουν εκτός του Νίκου Γκαραβέλα, ο Σπύρος Σεραφείμ Δημοσιογράφος - Μουσικός διευθυντής ΒΗΜΑ FM, Μαρία Κοζάκου δημοσιογράφος & μουσικός παραγωγός, ο Γιώργος Αρετόπουλος - Διευθυντής Deja-vu lifestyle, η Μάγδα Ρήγα Πανεπιστημιακός συνεργάτης στα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Κρήτης και Maryland, ο Θανάσης Βούτσινος ραδιοφωνικός παραγωγός, και ο Βασίλης Κριμπάς, ραδιοφωνικός παραγωγός.

Συντονιστής της εκδήλωσης, Αλέξανδρος Λαχανάς, Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκτης ΝΕΤ.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο κύριος Σπύρος Καρδακάρης CEO του Ομίλου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης ΔΟΜΗ.

Αν πιστεύετε, όμως, πως θα κλείσουμε φλυαρώντας, τότε πλανάστε πλάνην οικτρά. Ο σωστός τρόπος για να ολοκληρώσεις μια εκδήλωση σαν αυτή, δεν είναι άλλος από αυτόν που περιέχει, ήχους, νότες, μουσική. Το κερασάκι στην τούρτα, λοιπόν, θα βάλουν οι REWIND, Γιάννης Σούφρας – φωνή & κιθάρα, Λουκάς Τσουλάκος στα τύμπανα, με τη «βοήθεια» των Βίκυς Αρχοντούλη, Πάνου Παπαπέτρου και Άγγελου Γεωργάκη σε ήχους new country.

Είσοδος Ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα